Via Force Women

Марка: NUTRIM

Количество: 60 капсули
Цена: 30.60 лв.
Натурален продукт, предназначен за жени.

Повишава либидото, сексуалната чувствителност и перформанс. Повишаваща тонуса и виталността. Подходящ е в стадий на възстановяване след заболявания и при системни физически натоварвания.

Състав

L-аргинин - аминокиселина, изходен субстрат за производство на азотен окис (NO) в ендотела на кръвоносните съдове, който предизвиква разширението им. Това значително повишава кръвната циркулация в отделни съдови области, особено в гениталиите. NO има и антиатерогенен ефект.

Екстрактът от епимедиум (Epimedium sagittatum extr.) е естествен афродизиак. Подобрява сексуалното желание и перформанс. Съдържа икариин, който повишава производството на андрогени (DHEА) от надбъбречните жлези, но във физиологични граници за женския организъм.

Стандартизираният екстракт от тропическото растение Mucuna pruriens, съдържащ 15% L-DOPA, повлиява допаминовата система на мозъка и има изразен възбуден ефект върху половата система на жената.

Екстрактът от кората на дървото Yohimbe чрез алкалоида йохимбин разширява кръвоносните съдове, особено на половите органи.

Екстрактът от листата на растението дамиана (Turnera aphrodisiaca), благодарение на съдържащите се в него флавоноиди, бета-ситостерол, дамянин и гликозидите гонзалитозин, арбутин и тетрафилин В, има тонизиращ, антидепресантен и изразен афродизиачен ефект, повишава нивата на естрогените и е подходящ за купиране на симптомите на постменопаузния синдром (PMS).

Дозировка и начин на употреба

За повишаване на либидото и подобряване на сексуалния перформанс - по 1 капсула 3 пъти дневно.
За общо стимулиране на организма - по 1 капсула сутрин и вечер.
За възстановяване при тежки физически натоварвания и в случаи на постменопаузен синдром (PMS) – по 2 капсули сутрин и вечер.
Предлагани опаковки

60 капсули по 350 mg