Модуларна система за тренировки на открито

№ MO-Z5

Марка: Marbo Sport
Модуларна система за тренировки на открито MO-Z5 - Marbo Sport

 

Силови тренировки на открито? Сега е възможно! Тренирайте мускулите на горната част на тялото, както желаете в собствената си фитнес зала на открито. В градината, на двора - вие решавате.

Комплектът MO-Z5 от серията OUTDOOR на Marbo Sport ще ви позволи да планирате цялостна тренировка и да я изпълнявате безопасно с надеждно оборудване.

Това е дизайн, който се отличава с:

отлична изработка – масивните метални профили и допълнителните усилвания от дебела ламарина гарантират стабилност години наред;
гъвкавост – набират се на лоста, правете скокове на перилата или боиксирайте любимата си круша. Можете да направите всичко на една структура;
модулна конструкция – разширете я с допълнителни елементи и създайте фитнес залата, за която винаги сте мечтали.

Влезте във форма на открито. Изпълнявайте упражнения със собствено тегло безопасно и удобно.

Забележка: боксовият чувал не е част от комплекта.
На куката можете да поставите широка гама от аксесоари - както за забавление, така и за професионални спортни тренировки. Независимо изберете елементите, които искате да използвате.

 

Една структура - много приложения

Външната стълба е идеален аксесоар за любителите на гимнастика. На нея ще изпълнявате както упражнения за сила и издръжливост, така и тренировки за повишаване на чувството ви за баланс и координация.

Децата също ще се възползват от него - това е страхотно място за активна игра на открито!

Височина до 226 см и наличие на хоризонтални и вертикални стъпала. На хоризонталните стъпала можете например да се издърпате нагоре или да изпълнявате спадове - укрепване на мускулатурата на горната част на тялото. Вертикалните са чудесни, наред с други неща:

извършване на загряване преди тренировка и разтягане,
прости общи упражнения за развитие, като висене, клякане и др.,
коригиращи упражнения за дефекти в позата при деца, като навеждания и извивания назад,
извършване на лицеви опори,
... и по много други начини.

Това е страхотно вдъхновение за упражнения за всеки - независимо от възрастта или физическото състояние. И те кара да искаш да се движиш!

 

Перфектният дизайн за кофички 

Кофичките са важна част от ежедневната ви тренировка? Или искате да ги включите в комплекса си от упражнения? Сега можете да го направите!

Дизайнът е подобрен със здрави лостове. Те са поставени на оптимална височина за упражнения и осигуряват удобен захват.

 

Лост за набирания - изграждане на сила на горната част на тялото

Шината е поставена на височина 225 см и осигурява удобен захват. Това ви позволява да изпълнявате широк спектър от упражнения за сила и упражнения за мускулите на горната част на тялото. Това е решение както за начинаещи, така и за напреднали!

Практикувайте например:

класически набирания,
набирания в хлабав надвес,
набирания с постоянно напрежение,
динамични набирания,
набирания с тежест,
набирания със смесен хват,
Набирания в L-позиция.

Укрепете мускулите на гърба и раменете и развийте правилна стойка и форма на тялото. Така, както ви харесва - безопасно и според възможностите на тялото ви.

 

Кука за боксова круша/въже

Тренираш ли с боксова круша у дома? Страхотно е! Вече можете да го правите и на открито. Включената универсална кука ще ви позволи да го направите. На него лесно можете да закачите любимата си круша или друг допълнителен аксесоар - например въже за катерене.

Както монтажът, така и демонтажът са лесни и бързи. Така изрично ще подготвите вашето пространство за упражнения според вашите нужди.

 

Стабилна и здрава конструкция

Високото качество на използваната метална сплав в профилите и прецизността на връзките на елементите не е всичко. Освен това използвахме подсилвания на носещите греди. Това прави конструкцията още по-стабилна и безопасна.

В резултат на това този тренировъчен уред може да издържи натоварване до 110 кг. Спортувайте без притеснение!

 

Анкериране с бетониране - гаранция за стабилност

Стабилността на цялата конструкция до голяма степен зависи от вида на земята и качеството на монтажа. Преди монтажа е необходимо да се изследва терена и да се избере подходящият метод за закрепване на стълбовете към неговия тип.

За постигане на най-добър резултат препоръчваме стълбовете на конструкцията да се вградят в земята на дълбочина най-малко 37 cm и по-късно да се бетонират - минималните размери на основата са 25x25x60 cm.

Подобно решение ще ви осигури максимална стабилност, дори при много интензивни упражнения - независимо от естеството на терена.

 

OUTDOOR line - фитнес на открито за всеки

Marbo OUTDOOR е серия за хора, които искат да създадат фитнес зала на открито, съобразена с техните тренировъчни нужди - професионална или любителска - както и място за отдих на открито за цялото семейство. Това оборудване ще работи перфектно в градината, на двора или друго зелено пространство.

Модулността на системата дава възможност всеки да състави свой собствен комплект оборудване за упражнения и отдих. Основният елемент на тази серия е многофункционална стълба - самостоятелна конструкция, която вдъхновява възрастни и деца да прекарват времето си активно. Може да се разшири с допълнителни елементи, които разширяват възможностите за тренировка и игра - според вашите собствени нужди.

Елементите от серията OUTDOOR съчетават безкомпромисно качество и прецизна изработка. Те са създадени на базата на солидни структурни профили и тръби, за да осигурят пълна безопасност при използване в продължение на години.

Специални армировки от дебела ламарина повишават здравината и стабилността на конструкцията. Системата може лесно да се фиксира чрез анкериране в земята. Стълбовете могат да бъдат и бетонирани по желание - според вашите предпочитания. Упражняването на открито никога не е било по-лесно!


Технически данни
Максимално натоварване 110 кг
Тегло 77,6
Строителни профили
тръба D30x2,
профил 40х40х1,5

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.