Елиптичен крос тренажор XC-210

№ 20539

Марка: DKN Technology
Елиптичен крос тренажор XC-210

Елиптичният тренажор XC-210 предлага наистина изключително движение, спецификация и производителност за всеки тип потребител.

Този тежък тренажор с преден маховик с въртящи се стъпала не само предлага голяма дължина на крачката от 54 см с 26 кг въртяща се маса , но също така предлага възможност за 4 отделни потребители да съхраняват своята информация и да получават точни показания и тренировки, подходящи за техните собствени данни .

Този елиптичен е предназначен за сериозни потребители, множество потребители или лица, които искат най-доброто от домашното фитнес оборудване. Това е един от най-добрите модели от търговски клас за жилищна употреба.

Дължината на крачката от 54 см е най-подходяща за хора, които могат да бъдат високи до 205 см, и е оборудвана с шарнирни крачни педали, ъгъл на педалите с елипсовидна крачка, за да ограничи повдигането на изцеление. Това намалява стреса и напрежението на глезена и стъпалото.

C-210 има система за тихо задвижване и предлага 3 нива на наклон . Този първокласен крос тренажор с тежък маховик от 16 кг ви дава страхотна тренировка всеки път.

XC-210 осигурява автоматично контролиран диапазон на съпротивление от 10 до 400 вата, регулируем на интервали от 5 вата, което означава, че можете да получите много по-прецизна тренировка и предлага широка гама от интензитети за всички потребители.

Персонален коучинг: многофункционален LCD, наблюдаващ всички функции едновременно:
RPM, таймер, разстояние, изгаряне на калории, ват, сърдечен ритъм, 24 нива, 12 времеви интервала и 12 предварително програмирани курса.

Снабден с вентилатор за охлаждане за тренировка: страхотна функция, когато правите тренировка за издръжливост.

Съвместим с Kinomap. Използвайте данните на Google Map © и получете достъп до всяко място по света в комфорта на дома си!

ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Програмни профили 12
Watt контрол 10-400 вата
"Моята зона" HR програмиране  
Съпротива 24 нива
Магнитна спирачна система  
Сензори за пулсиране  
Потребителски профил  
Потребителска памет 4
Време  
Скорост  
Разстоянието  
обороти в минута  
Калории  
Максимален потребителски лимит 150 кг
Комплект маховик Комплект 16 кг
Размери (ДxШxВ) 1702 x 727 x 1688 мм
Тегло 85 кг
Сертифициране CE/EN 957 клас H
Транспортни колела  
Наклон 0 - 15%
Задвижваща система Поликлинов ремък
Безжична HR предаване Опционална каишка за гърдите
BitGym  
Кинокарта  
Съвместим с Bluetooth 4.0  
Въздушен вентилатор