Скотова пейка MH -L105 - Marbo Sport

Представяме още една новост от поредицата Marbo Home: пейката на Scott MH-L105.

Благодарение на петстепенното регулиране на височината, вие сте в състояние цялостно да извайвате мускулите на ръцете си.

Използваните технологии и съвременните решения вървят ръка за ръка с най -доброто качество на използваните материали. Най-висок комфорт осигурява тапицерията, заимствана от полупрофесионалната серия, изработена от твърда пяна и подсилена изкуствена кожа!

Пет нива на регулиране на облегалката

Пейката ви позволява да регулирате височината на облегалката в пет нива. Това решение ще ви позволи да регулирате устройството според вашата височина. Благодарение на това вашата тренировка ще бъде още по -ефективнa!

Система за регулиране

Пейката на Скот е оборудвана с заключващ бутон, което ще стабилизира уреда, след като зададете подходящата височина на опората за вашия ръст.

Само такава конструкция ще ви осигури пълна безопасност по време на тренировка и стабилност на вашето ново оборудване!

Гумени амортизиращи подложки

Гумените амортизиращи подложки, с които сме оборудвали продуктите на Home line, са уникален елемент в този ценови клас оборудване!

Те осигуряват безшумно сваляне на щангата по време на тренировка и предотвратяват разрушаването на праховото покритие от вилиците на стелажите.

Издръжлива тапицерия

Версията на пейката има нова, по -дебела тапицерия с ергономични форми, която позволява още по -удобно трениране.

Допълнителните шевове на тапицерията я правят още по -здрава и по -устойчива на износване.

Гарантираме, че никой друг производител не предлага толкова перфектно завършено оборудване в този ценови диапазон.

Включен комплект инструменти

Устройството се доставя с набор от ключове в размери 13 и 17. Комплектът включва инструментите, необходими за самостоятелно сглобяване на нашия продукт.

Технически данни :
Височина : 82 см. макс.102 см.
Ширина : 79см.
Дължина : 80см.
Тегло : 15 кг
Профили : 40 х 40 мм. 
Материал :стомана
Размери на седалката 30x27 см.
Максимално натоварване : 250 кг

Марбо – 30 години опит! Фирма Марбо е основана преди повече от 30 години в град Стараховице. Започнахме от производството на прости уреди за домашен фитнес, за да можем заедно с придобития опит постоянно да увеличаваме асортимента и качеството на продуктите. Днес сме водещ производител на уреди за културизъм в Полша, предлагащ стоки със световно качество. Също така сме достъпни и за всеки, който иска сега да започне с приключението културизъм, обзавеждаме професионални фитнеси и клубове, както и полицейски управления и други служби на територията на Полша и извън нейните граници. Всекидневно посредством собствения си транспорт и куриери реализираме за Вас около 200 поръчки. Изградихме марка и придобихме опит, който обвързва. Културизмът е наша страст, а благодарение на връзката му със съвременните машини, получаваш уреди от най-високо качество, изработени с грижа към детайлите, а преди всичко с мисъл за Твоя комфорт и сигурност по време на тренировка. Производство. Фирмата е със седалище в град Стараховице, област Шветокшистка. Тук се намира офисът, както и производствената база и складовете. Това е база, в която се контролират всички форми на интернет продажба и контакта с клиенти, база, от която тръгва транспорта за индивидуалните клиенти и партньорските пунктове. На фирмената карта всички пътища започват от Стараховице. Качество. Не искаш да инвестираш в китайски продукти. Избери европейски продукт и виж колко можеш да спечелиш! Имаш гаранция, че няма да намериш по-евтино китайско копие; Избягваш митото, комисиона и допълнителните такси.Получаваш стока на възможно най-добра цена; Получаваш подпечатана дългосрочна гаранция, реализирана в нашата страна – няма да срещнеш никакви неочаквани изненади. Гаранция. За всеки закупен от нас уред ще получиш доживотна писмена гаранция за заваръчните и метални части от конструкцията! Помисли, дали някой друг може да ти осигури такава сигурност? Още повече, съгласно действащото право, имаш 10 дена от получаването на продукта да го тестваш – в рамките на този срок по всяко време можеш да го върнеш без да отбелязваш причина, а единственото условие е да не бъде нарушен външния му вид. Говорим за това открито и това е най-добрата гаранция за удовлетвореност! Наистина имаш избор.